Slovensko - dalmatinski večer

Objavljeno 28. 9. 2015

Koncert citrarke Tanje Zajc Zupan, Klape Gallus in pevke Teje Saksida bo v petek. 16. oktobra 2015 ob 19:00 v Kulturnem domu Grosuplje.

Nastopajoči obljubljajo čisto poseben večer. Mili zvoki citer se bodo zlili z dalmatinskim melosom, višek koncerta pa bo preplet citer, mandolin in čudovitega petja.

Izvajalci bodo zaigrali in zapeli slovenske ljudske in narodnozabavne pesmi, slovenske popevke, dalmatinske pesmi in evergreene. Na primer: venček narodnih, Avsenikov venček, Morska pravljica, Prinesi mi rože, Moj dom, Ribič, ribič me je ujel, Larina pesem iz filma dr. Živago … In dalmatinske pesmi, ki jih v izvirniku izvajajo najbolj znane klape, Tereza Kesovija, Severina …: Ne diraj moju ljubav, Da te mogu pismom zvati, Vila moja si ti, Oči boje lavande, Čiribiribela, Gardelin, Sunčane fontane, Moja poslednja i prva ljubavi … Tanja in Ana bosta poslušalce popeljali v čudovito melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni.

 Koncerti po Sloveniji so bili odlično sprejeti, obiskovalci pa pravijo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe.

 

PRODAJA VSTOPNIC: ZKD - Kulturni dom Grosuplje, Foto studio Markelj

                                          nekatera društva v občini, info: 041 250 480        

 

 

CENA VSTOPNICE: 15 €